İYİ Öğür Umumi Başkanı Akşener İstanbul’da esnafı müzakere etti

İYİ Tümen Umumi Başkanı Meral Akşener, Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy’de esnaf ziyaretleri yaptı.

İlk ziyaretini Eyüpsultan’a yapan Akşener, burada partililer marifetiyle mehter takımı ile karşılandı.

Eyüp Şehriyâr Camisi çevresindeki gelişim yerlerini gezen Akşener, esnafla kardeş kardeş etti.

Akşener, girdiği bir dondurmacıda esnafa vatandaşın hava gücünü ve işlerin durumunu sordu.

Dondurma satıcısı, Akşener’in sorusunu, “Çokça şükür alım gücü güçlü değişmedi. İnsanlar esasen istediğine harcıyor. Dondurmada güçlü benzeri fark namevcut.” şeklinde cevapladı.

Esnafın, “Size haddinden fazla apotr olamadım” demesi üstüne Akşener, “Düzeldiğini söylüyorsunuz, biz birlikte elem öz sezmek istemiyoruz. Çokça memnun oldum, tatlıca işler.” dedi.

Bir fırıncıyı ziyareti sırasında, Yalova’dan geldiğini dile getiren ayrımsız karı Akşener’den “Altılı Ganyan masadan kazanacak cumhurbaşkanı adayını çıkarmalarını” istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Reisi Mansur Yavaş’ın namzet gösterilmesini kâm eden ayrıksı ayrımsız avrat, “Umudumuz sizsiniz. Size yalvarıyorum. Sakın kazanmayacak insanı akseptans etmeyin.” diye konuştu.

İYİ Tümen Genel Başkanı Akşener üstelik kadına sarılarak “Bitmiş.” dedi.

Akşener’i protesto fail 2 eş alandan uzaklaştırıldı

Akşener, henüz sonraları otobüsle Bahçelievler Şirinevler Meydanı’na geldi.

Esnaf ziyareti sırasında aksiyon yeri dışında mevcut biri mânialı 2 avrat Rabia işareti yaparak, protestoda bulundu.

Partililerin reaksiyon gösterdiği kadınlar, polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Tekerli sandalyede bulunan eş ise partililerin fiziki ve namzet saldırısına uğradığını kanıt etti.

Bakırköy’birlikte topluluk ile karşılandı

Meral Akşener’in son durağı ise Bakırköy oldu. Burada bandonun çaldığı İzmir Marşı ile karşılanan Akşener, Fişekhane ve İstanbul caddelerinde hisse senedi yerlerini gezdi.

Bir kuyumcuya giren Akşener, ziyaretlerinde öz partisini anlatmadığını, değme partiyle ilişkin konuşmadığını dile getirerek, vakit kaybetmeden esnafın sorunlarını dinlediğini kaydetti.

Ziyaretlerde, İYİ Tümen Umumi Komutan yardımcıları Keleş Fazilet ve Beklenti Dikbayır ile İYİ Tümen İstanbul İl Başkanı Buğur Kavuncu birlikte kayran aldı.

Share: