Bozuk Vekil Veysel Eroğlu: “PKK, Kürtlerin savunucusu değil, yeryüzü balaban düşmanıdır”

Sakat Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Fırka Afyonkarahisar Mebus Veysel Eroğlu, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde genç erkek nöbeti markajcı aileleri müzakere etti. Eroğlu, ” PKK, dünyanın sunma lanet yıldırı örgütüdür. PKK, Kürtlerin savunucusu değil, Kürtlerin sunma nazik düşmanıdır” dedi.

Terör örgütü mensuplarınca çocuklarının dağa kaçırıldığını argüman yazar, 3 Ilkgüz 2019 tarihinde ayrımlı kentlerden Diyarbakır’a gelerek yurt eylemi başlatan Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti bin 184 gündür bitmeme ediyor.

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ailelerle görüşerek çocukların kuşkusuz kandırıldığını, elbette kaçırıldığını dinledi. Bu çocukların hayallerinin tamamen mahvedildiğini belirten Eroğlu, “PKK, dünyanın yer ilenç terör örgütüdür. PKK, Kürtlerin savunucusu değil, Kürtlerin yer iri düşmanıdır. Bunu özetle vurgulamak istiyorum. Zira bu kardeşlerimize yeryüzü nazik zararı verdi” dedi.

“Buradaki anne ve babalarımıza içtenlikle teşekkür girmek istiyorum” diyen Eroğlu, “Devletimiz sürekli yanlarındadır. Bu kandırılan, kaçırılan evlatların esas ve babalarına kavuşturulması amacıyla devletimiz rastgele tür çalışmayı yapıyor. Şu temel kadar 39 evladımızı asıl ve babalarına kavuşturduk. Onları da dağlardan temizleyeceğiz. Daha önceki, bu terör örgütünün maşası olan HDP, Diyarbakır’daki kardeşlerimizin kepenklerini kapattırıyordu. Bundan Sonra ufuk değişti. Bu esas ve babalar HDP’nin kepengini indiriyor” ifadelerini kullandı.

Eroğlu ve beraberindekiler, aileleri dinledikten bilahare ikramda bulunarak alandan ayrıldı. – DİYARBAKIR

Share: