Zeki Müren, ölümünün 26. yılında Bodrum’da şarkılarla anıldı

Hanende, besteci, söz yazarı ve oyuncu Anlaklı Müren, ölümünün 26. yılında Muğla’nın Bodrum ilçesinde planlı konserle anıldı.

Sanatçının mülk varlığını bağışladığı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Bilimi Vakfı (TEV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı ve Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen ihtifal etkinliği kapsamında, Bodrum Antika Tiyatro’da konser düzenlendi.

Konserde, farklı sektörlerdeki şirketlerin dal yöneticilerinden (CEO) oluşan “C-Heybetli İş’ten Sesler Korosu” fon aldı.

Sunuculuğunu aktör Tarık Papuççuoğlu’nun yaptığı programda, Melihat Gülses ve Kırıcı Körükçü de solocu kendisine sahneye çıktı.

“Sanat Güneşi” olarak anılan Zeki Müren’in hayranları, konsere çetin bağ gösterdi. Müzikseverlerin zaman zaman şarkılara eşlik ettiği konserde, Anlaklı Müren’e ilgilendiren asar da seslendirildi.

Etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Reisi Ahmet Aras, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Tekbaş, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü zor Tugay Engin Durak ve Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ulvi Rahat de katıldı.

Programın düzenlenmesine katkıda bulunanlara plaket verildi.



Share: