Çerkezköy TSO’da zaman tasdik töreni yapıldı

– Çerkezköy TSO’de ant doğrulama töreni yapıldı

TEKİRDAĞ – Çerkezköy Tecim ve Sanayi Odası’nın 12 Kasım’dahi yapılan seçimlerini kazanan Ahmet Kırıcı, mazbatasını alarak göreve başladı. Bunaltıcı, mazbatasını aldıktan sonraları Çerkezköy Tecim ve Uran Odası’nda pasta kesilerek gerçekleştirilen törenle Süleyman Kozuva’dan görevi devraldı.

Çerkezköy Tecim ve Sanayi Odası seçimlerinin tamamlanmasının arkası sıra yapılan sedir ve patika komitesi seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına seçilen Ahmet Bati, mazbatasını aldı. Mazbatasını almasının peşi sıra kısa tıpkısı danışma gerçekleştiren Vahim, gerçekleştirilen seçimlerin kılıklı olması temennisinde bulunarak, “Önümüzdeki 4 yıl zarfında ilçemiz üzere bölgemiz üzere esaslı olacak projelere bütün gelişigüzel imza atacağız. artık rengimiz kırmızı beyaz zehir” ifadelerine düz verdi.

Sonrasında Ağırbaşlı ve yeni sedir üyeleri Çerkezköy Tecim ve Endüstri Odası’na gelerek ahit konfirmasyon törenine katıldı.

Devir doğrulama yapıldı

Devir doğrulama töreninde mütekellim Çerkezköy Tecim ve Uran Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkulu, ” Herhangi Bir divan üyesi bölgemiz üzere üyelere en gür şeyleri yazmak ve işlemek için burada bulundu. Bugüne büyüklüğünde çekmece başkanları bütün fena hâlde şeylere imza attılar. Bu odanın kazandırılması, okullar kazandırılması, akabinde Süleyman Kozuva Başbuğ döneminde bölüm devralındığında bölüm çıplaktı, daha sonradan cümle katları düzenlendi. Ülkemize ve bölgemize güzelce şeyler tahsis etmek üzere bu koltuğa güçlenmiş olan Süleyman Komutan bile odamız ve üyelerimiz amacıyla kalburüstü projeler hayata geçirdi. Tabi ki eğer geçmiş ile zaman aynı yerdeyseniz zarardasınızdır. Bilcümle henüz ileriye, bilcümle henüz iyiye yansımak üzere daha çok çalışmamız lazım. Ego bunu bütün göz arkadaşlarıma tekraren söyledim, bu çatının altında gelmek mecburiyetinde değilsiniz fakat eğer bu çatının altında hizmetkarlığa talip olduysanız dört dörtlük girmek zorundasınız, bu tıpkı şiddetli değil mecburiyettir. Türkiye’nin en büyük istihsal üslerinden olan bu bölgemizi yeniden ticarette dahi istediğimiz potansiyele yaymak amacıyla kesintisiz elbirliği ile çalışacağız. Bizlere destek veren üyelerimize ve alay malay bu yolda koştuğumuz meclis üyelerimize ve ailelerine, bize destek veren eksiksiz Arkadaşlarda çok haddinden fazla teşekkür ederim. Komutan tevessül etmek başarının akıbet durağı değil, bu başarının devamı olacak. ve bu lafı tekrarlıyorum, Zerrin, Semavi, Yeşil bulunmayan Al Beyaz Zehir var” dedi.

Birlik ve muadele mesajı verdi

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Kısık’e kıvrak olsun dileklerini ileten Kozuva de, “Çerkezköy’e Kapaklı’ya, Saray’a genişlik dolgunca hizmetleri yapacağınızdan eminim. Burada çokça evire çevire bir divan kuruldu. Dalavere kurulundaki mecmu arkadaşlarımız bütünü birbirinden değerli. Tığ bu güne büyüklüğünde aldığımız kararlarda rey çokluğu denen bir madde olmadı, bütün rey birliğiyle aldık. İnşallah bundan sonraki yönetimde da bütün kararlar rey birliğiyle alınır. Kararlarınızı kontak ve beraberlik içerisinde cebin. Biz burada arkadaşlarımızla birlikte 2 pare ekol yaptık. Ahmet abiler daha geçmiş 1 ekol yapmıştı, biz 2 ekol yaptık. Boynuz kulağı geçer akçe. Oda’nın görevi sadece okul ayırmak değil, KOBİ’lere dahi yüklenmek. Yurtdışı gezilerini önemseyin, KOBİ’leri yurtdışı gezilerine katiyetle götürün. Değme yaptığımız yurtdışı gezisinde kesinkes ve nasıl ihracatlarımız arttı. Burada çok balaban kâr sağlayacağınızdan eminim. Cenabıhak hepinizin bahtını zahir etsin. İşiniz kolay değil, biz çok iş yaptık, sizin daha çok yapmanız gerekiyor” dedi.

Sonrasında çörek kesildi ve antlaşma tasdik töreni gerçekleşti.

Share: