DÜRÜST Parti’li Karahocagil: “Tarih yazmaya bitmeme edeceğiz”

DOĞRU Fırka Amasya Mebus Mustafa Levent Karahocagil, 2023 seçimlerinde milletle olan arzu bağlarını elan kıvrak epilepsi sıra yazmaya, Türkiye’yi başarıdan başarıya koşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Karahocagil, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Gazi Mustafa Eksiksizlik Atatürk’ü, ölümünün 84. yılında rahmetle nazikâne andığını anlatım etti.

Amasya’nın tarımda kendini ispatlamış bir şehir olduğunu dile getiren Karahocagil, Amasya sera üreticilerinin ekim kocaoğlan bakımından 683 milyon lira civarında repo elde ettiğini kaydetti.

Türkiye Ekincilik Kredi Kooperatiflerince 31 Aralık 2020’de takipte borcu mevcut ortaklara defaten yahut taksitlendirme yoluyla sağlanan yapılandırmanın süresinin 31 Mesafe 2022’ye ertelendiğini hatırlatan Karahocagil, böylelikle çiftçilerin elan şen çağ almalarının sağlandığını belirtti.

Türkiye’yi tarihinin arz nazik projeleriyle yatırımlarıyla kalkınma ve el erki hamleleriyle buluşturduklarını belirten Karahocagil, “Hedefimiz 2023 seçimlerinde milletimiz ile olan dilek bağımızı daha da faal tutarık dünyada gündüz yazmaya, bu ülkeyi başarıdan başarıya koşturmaya bitmeme edeceğiz.” diyerek konuştu.

Share: