Erbakan’dan Kılıçdaroğlu’na: “Kamuoyundan bilinmedik ne maksada müteveccih kimlerle hangi görüştünüz?”

Erbakan’dan Kılıçdaroğlu’na: “Kamuoyundan muamma hangi maksada yönelik kimlerle hangi görüştünüz?”

KONYA – Baştan Bolluk Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Amerika’dahi 8 saat ortadan kaybolduğunu belirterek, “8 saat gazeteciler, korumalar, hep yetkililer atlatılmış, onlardan ayrı kamuoyundan bilinmez ne amacıyla, kimlerle, ne maksada yönelik, nerede, kiminle, hangi görüştünüz? Saf namına milletimiz, kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor” dedi.

Baştan Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya’birlikte partisinin mülk başkanlığının 2. Gösterişsiz Kongresi’hangi katıldı. Tıpkısı otelde planlı kongrede konuşan Fatih Erbakan, Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana mevrut maden ocağı faciasında hayatını kaybeden eroin işçilerine yağmur, tedavisi devam edenlere bile acil şifalar dileyerek sözlerine başladı. Erbakan, ihtilaf partilerinin düzlük aldığı 6’lı masayı işaret ederek, “Bakınız şu masa başındaki 6 benzemez, tıpkı üstelik masanın altında pinhan belirsiz ortak HDP. Bu 7 şerha partinin bugüne büyüklüğünde yaptığı toplantılardan şu ülkenin, milletin hayrına tek konkre proje bundan sonra mı Tanrı aşkına? Şu kazançlı krizden kurtulmamız amacıyla tıpkısı töz paketi ortaya koyabildiler mi? Hayır. Bire Bir somut proje ortaya koyabildiler mi? 6 aydır toplanıp toplanıp, ışık çektirip dağılıyorlar. Kızıl günü kadar toplanıp dağılıyorlar. farklı cumhurbaşkanı adayını ortaya koyamadılar. Cumhurbaşkanı adayı ortada namevcut” dedi.

“8 saat ortadan kaybolup, meçhul görüşmeler yaptı”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Amerika’dahi 8 saat ortadan kaybolduğunu belirten Erbakan, “8 saat gazeteciler, korumalar, bilcümle yetkililer atlatılmış, onlardan ayrı kamuoyundan meçhul ne için, kimlerle, ne maksada müteveccih, nerede, kiminle, ne görüştünüz? Katıksız olarak milletimiz, kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor. 8 saat ortadan kaybolup, bilinmedik görüşmeler yaptı ve mantıklı tıpkısı cevabı hala arasında namevcut. İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu biliyorsunuz bundan elan önce İstanbullular kar çilesi altında berbat haldeyken İngiltere Büyükelçisi’yle bilinmez kapaklı balık yerken yakalanmıştı. Gene belediye reisi olduğu devir çift çift Londra’ya gidip orada dünya siyonizminin genişlik önde mevrut kuruluşlarından Chatham House’üstelik müzakere yapmıştı. Foto çektirip oradan armağan almıştı. Şimdi üstelik Kılıçdaroğlu 8 saat ortadan kayboluyor Amerika’birlikte. Münasebet gizli hafi işlemler yapıyorsun? Bu eren milletten neyi gizliyorsunuz, neyi saklıyorsunuz? Tabii adına bu soruların cevabını bekliyoruz. Baştan Zenginlik Partisi namına, milli görüş kendisine diyoruz ki, tığ Milli Görüşüz. Biz yolu Amerika’dan geçmeden kudret ergin bire bir hareketin mensuplarıyız. Tığ motamot Erbakan hocamız kabil güç ve nüfuz sahibi Amerika değil, Cenabı Cenabıhak’tır inancına sahibiz. Erbakan hocamız 1969 yılında başlattığı bu hareketi, yolu Amerika’ya düşmeden iktidara getirdi. Amerika’nın yanından da geçmeden iktidara taşındık. Öz ifadesiyle tırnaklarımızla sökerek aldık. İkinci 40 yılda gine Amerika’ya yolumuz düşmeden sırtımızı milletimize yaslayarak ve Cenabı Allah’ın izniyle, sebebiyle bu hareketi yeniden iktidara taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“CHP’nin peşine takılmış İstanbul Sözleşmesi’nin hoşgörüsüz getirilmesine alet oluyorsun”

İstanbul Sözleşmesi tartışmalarına dahi değinen Erbakan, “Diyorlar kim biz erk olursak, meclis çoğunluğunu elde edersek önceki yapacağımız hisse senedi İstanbul Sözleşmesi’ni vurdumduymaz ilam etmek olacak. Bu ülkenin, bu milletin eksantrik derdi kalmamış kabil önce işimiz İstanbul Sözleşmesi’ni deklare etmek olacak diyorlar. Avrupa’bile, Rusya’üstelik milyonlarca kayırıcı sokaklara döküldü. Partiler, sivil toplum kuruluşları, Ermenistan, Sırbistan, Macaristan, Bulgaristan, Rusya ‘faydalı bu eşcinsellik sözleşmesidir, tığ bunu akseptans etmiyoruz’ dediler. Bizim Kavim İttifakındaki 6 benzemez, masa başındaki aklı evveller nüfuz olursak önceki işimiz bu sözleşmeyi hoşgörüsüz ifade etmek olacak diyor. Ego sunma çok dahi o masada oturan muhafazakar tabana eş mütedeyyin seçmene cemaat partilere şaşıyorum. Elbet bu olaya cihaz olabiliyorsun? Erbakan hocamızla CHP’yle koalisyon yaptık diyorlar. Erbakan öğretmen ile sen bire bir misin? Erbakan öğretmen CHP’yle koalisyon hükûmeti yaptı amma o CHP’ye MSP’nin öğür programında yazan icraatları yaptırdı. CHP-MSP koalisyonu döneminde 600 İmam Hatip Lisesi, 5 bin Kur’an Kursu yapıldı. Cumhuriyet tarihinin genişlik şişman manevi kalkınma hamlesi yapıldı. Erbakan sarıklı CHP’yi MSP’nin çizgisine çekti. Sen şimdi CHP’nin peşine takılmış İstanbul Sözleşmesi’nin hoşgörüsüz getirilmesine alet oluyorsun. Erbakan hocanın yaptığı koalisyonla senin şu andaki durumunun ne alakası var? Vatandaşımız şu anda çok berrak ve net tıpkı şekilde görüyor ve bize da belirgin rapor ediyor ki masa başındakilerden bu ülkeye, bu millete bir hayır gelmez. Biz Baştan Zenginlik Partisi adına bu tiyatroyu bozacağız ve şerif halas olan milli görüşü iktidara taşıyacağız inşallah” diye niteleyerek konuştu.

Share: